“Hidup ini umpama roda, sekejap kita di atas dan sekejap kita di bawah..meskipun kita berada di bawah jangan pernah berputus asa dan berusaha bersungguh-sungguh untuk menggerakkan roda hidup kita agar kembali berputar ke depan ke destinasi yang ditujui dalam mencapai kebahagiaan dan kecemerlangan hidup dalam redha Allah swt…”

(◕‿◕✿) THANK YOU. I'LL FOLLOW YOU BACK!!!

MACAMANA NAK MENGHADAPI ORANG?




Salam semua entry kalini penulis nak luahkan tentang perasan ye...harap kengkawan dapat membantu. Macamni u'all semua tau tak penyakit ISIM yang dihadapi oleh seseorang tu, atau pun ada pengalaman u'all dengan orang berpenyakit ISIM, saya guna panggilan 'saya' untuk entry luahan saya eh. Saya seperti kat profil tu bekerja sebagai penyelia IT kat Pusat Jalur Lebar Cawangan di tempat sy tu...jd didatangi oleh orang yang berpenyakit macamtu.  Sebenarnya dia tu tak tau ape yang dia buat? Nak tegur pun dia macam tak paham. Jadi masalah yang membelenggu sy adalah mcmne nk elakkan dia dtg ye...bkn pe abis PC rosak dibuat dek dia tu..kdg2 tu taklah rosak sgt cume tak nmpk ape yg digodehnye tu...maaf di apa2 kan maksud sy...takutlah sy macamni...minta tolong sgt2 bg idea ke pendapat ke macammne nk menghadapinya tu....sy sentiasa berdoa semuanya baik2 aje. Tidak ada maksud untuk mengaibkan sesiapa cume minta penyelesaian sahaja...tolong ye u'all semua.


Pecah Kaca..Pecah Cermin..Sudah Baca..Sila lah Komen.. :)

3 comments:

  1. Salam

    Ubat H1 N1

    Rendam buah kurma 13 biji dalam air kelapa dan minum, Insya Allah sembuh

    ReplyDelete
  2. w'salam terima ksh pada PakKaramu diats petua yg diberi...

    ReplyDelete

Sila berhemah dalam memberi setiap komen atau cadangan. Terima kasih kerana menghargai blog ini.
Setiap ilmu yang dikongsikan ada manfaatnya.
Boleh menggunakan tag HTML seperti:
<b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...