“Hidup ini umpama roda, sekejap kita di atas dan sekejap kita di bawah..meskipun kita berada di bawah jangan pernah berputus asa dan berusaha bersungguh-sungguh untuk menggerakkan roda hidup kita agar kembali berputar ke depan ke destinasi yang ditujui dalam mencapai kebahagiaan dan kecemerlangan hidup dalam redha Allah swt…”

(◕‿◕✿) THANK YOU. I'LL FOLLOW YOU BACK!!!

TENTANG PENULIS


TENTANG PENULIS

Assalammualaikum wbt...

Alhamdulillah di atas kurniaan Illahi. Penulis hanya insan biasa yang sentiasa ingin belajar dan mencuba sesuatu yang baru. Penulis berminat dalam bidang IT walaupun penulis bukanlah pelajar dalam bidang IT tetapi penulis bekerja dalam bidang IT. Alhamdulillah sebab dapat bekerja dalam bidang IT. Daripada tidak tahu apa-apa tapi sekaranag penulis taulah sikit bidang IT, tu pun banyak belajar pada internet. Itu lah gunanya internet banyak sebenarnya benda yang bermanfaat kita boleh belajar. Jadi guna kan internet secara berfaedah ok...

Sebenarnya kebanyakan artikel yang terdapat pada blog ni adalah artikel yang penulis suka baca. Jadi untuk mempermudahkan penulis membaca berulang-ulang penulis meletakkan artikel berkaitan yang boleh dikongsi bersama rakan-rakan yang lain untuk manfaat bersama. Maklumlah kita ni kadang-kadang mudah terlupa kan...

Andainya ada yang berkaitan dengan sesiapa penulis memohon maaf sebab penulis tidak berniat sama sekali. Penulis suka membaca artikel berkaitan motivasi diri atau muhasabah diri, sekiranya ada artikel yang menyentuh hati penulis. Penulis akan meletakkan ke dalam blog. Sebelum ni penulis hanya copy/paste dan simpan pada thumdrive. Tapi bila thumdrive rosak dah rugi kan sebab tak dapat nak baca balik...

Oh ya penulis ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada
eriyza dan ien sebab banyak membantu dalam membina blog ini. Semoga mereka dimurahkan rezeki. Terima kasih Cikgu!


Pecah Kaca..Pecah Cermin..Sudah Baca..Sila lah Komen.. :)

2 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Saya juga meminati bidang IT, tetapi tidak belajar dan bekerja dalam bidang IT macam anda...alangkah bertuahnya. Saya masih merangkak-rangkak melayari internet...:).

    Salam perkenalan dari saya...Rina.

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam kak rina, akak jgn la berkata mcmtu, sy bersyukur sb berpeluang bekerja dlm bidang ini. sbnrnye klu kite tak belajar tinggi pun klu kite minat pun kiter boleh kecapinye. yg penting usaha ok..Selamat berkenalan dr sy.

    ReplyDelete

Sila berhemah dalam memberi setiap komen atau cadangan. Terima kasih kerana menghargai blog ini.
Setiap ilmu yang dikongsikan ada manfaatnya.
Boleh menggunakan tag HTML seperti:
<b>, <i>, <a>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...